Programok Siófok közelében: Hungary Tango Festival

Szinte nincs olyan ember, aki legalább titkon nem szeretne táncolni, aki pedig fel is vállalja, az szinte biztos, hogy meg akar ismerkedni a tangózás rejtelmeivel, hiszen ez egy különleges típusa a páros táncoknak, a siófoki programok részeként pedig most mi is próbára tehetjük magunkat.

Mindezt január 14. és január 17. között Balatonfüreden, ahol idén is megrendezésre kerül egy teljesen ingyen látogatható táncfesztivál, a sokak által jól ismert Hungary Tango Festival, ahová ellátogatva garantáltan alapos betekintést kaphatunk majd a tangózás világába, annak minden részegységével és sajátosságával egyetemben.

A helyszínen garantált jó kedv és szórakozás társaságában láthatjuk majd viszont a tangó minden sajátosságát, miközben valódi táncosoktól sajátíthatjuk el az alaplépéseket, onnantól fogva pedig a határ a csillagos ég, csak rajtunk áll majd, hogy meddig fejlesztjük tudásunkat.

A rendezvényen természetesen igazi világsztárok is megjelennek majd a tangózás világából, így aki szeretne például találkozni Josip Bartulovic-csal és Czene-Bánhidi Petrával, hovatovább látni őket élőben táncolni, annak szintén ott a helye az eseményen.

A fesztivál célja egyébiránt leginkább az, hogy Magyarországon népszerűsítésre kerüljön a tangózás műfaja, miközben a honi tangósoknak lehetőségük nyíljon találkozni, esetleg táncolni is egymással.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!