Programok Siófok közelében: Húsvéti nyuszi-buli Tihanyban

Amennyiben a siófoki programok megszállottjai vagyunk, és szeretnénk a városban megrendezésre kerülő változatos, hovatovább egész napos programok mellett valami különleges esemény részeseivé válni, akkor érdemes lesz ellátogatnunk Húsvétvasárnap Tihanyra, ahol a város vezetése ismét gondoskodik arról, hogy a helyi, valamint az ide érkező apróságok egy életre szóló, hovatovább különleges esemény részesei lehessenek.

A Húsvéti nyuszi-buli névre keresztelt eseményre 2016. március 27-én kerülhet majd sor, tehát pontban Húsvétvasárnap, a tihanyi Mádl Ferenc téren, ahol délután 14 órától egészen 19 óráig mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők egy kis Húsvétozásra.

Az esemény részeként így az egész délután az ötletes játékok, valamint természetesen a különféle kézműves foglalkozások jegyében telik majd el, miközben minden egyes program teljes egészében a Húsvéthoz és a nyulakhoz kötődik majd ilyen vagy olyan formában.

nyuszi

Ennek megfelelően kicsik és nagyok, ezáltal szülők és gyerekek egyaránt megkóstolhatják majd a helyszínen a kemencében sütött Húsvéti Mézeskalácsot, de kifejezetten a gyerekek számára szánták a szervezők az olyan programokat, mint a nyuszi simogató vagy a Tojáskereső, amelynek részeként a gyerekek egy játékos vetélkedő keretein belül mérhetik majd össze egymással tudásukat.

Ez azonban még messze nem minden, hiszen az ünnep alkalmából különféle tojásételek kiállítására és kóstolójára is sor kerül, ami mellett a kosárfonást, a bőrözést, sőt a fafaragást is kipróbálhatják majd az érkezők, sőt a bátrabbak a Táncházat is felkereshetik majd egy kis táncos testmozgás reményében.