Programok Siófok közelében: I. magyar online akrobatikus rock and roll kupa

A járványhelyzet hatására olyan események váltanak online formára, melyekről korábban talán elképzelni sem tudtuk volna. Ki gondolta volna például, hogy egy akrobatikus rock and roll kupa egyszer még online közvetítéssel kerül megrendezésre? A siófoki programok részeként márpedig most ez is megvalósításra kerül!

Erre április 17-én, szombaton délelőtt 11 órától kerül majd sor, hiszen ekkor rendezik meg az I. Magyar Online Akrobatikus Rock and Roll Kupát, mely eseményt valóban megrendezik a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központban, azonban nézők nélkül, így akit érdekelnek a különleges táncok és a legjobb magyar akrobatikus rock and roll táncosok, az szabadon követheti majd az eseményeket.

Az eseményt az Acro Dance SE hivatalos Youtube csatornája közvetíti majd élőben, méghozzá az AKOR Investmente Média Kft közbenjárásával, aminek jóvoltából igazán minőségi streamre számíthatunk majd, melynek során nem egyetlen kameraállásból, hanem több szemszögből is élvezhetjük a bemutatókat, méghozzá jobb minőségben és látószögekből, mintha személyesen látogattunk volna el az eseményre.

A helyszínen Magyarország legjobb és legismertebb akrobatikus rock and roll párosai, illetve formációi mutatkoznak majd be, de nem élőben, hanem az előzetesen beküldött és kiválogatott videofelvételek alapján, melyeket a közvetítés során folyamatosan bejátszanak és értékelnek majd a zsűri tagjai, így a Versenyvezető Testület, valamint az Acro Dance SE rendezői csapata.

Kövessük mi is az I. Magyar Online Akrobatikus Rock and Roll Kupát, mely rendhagyó módon igyekszik színesíteni egy kicsit a hónapok óta takaréklángon üzemelő hazai táncéletet.