Programok Siófok közelében: idén is lesznek Almádi napok

Idén sem maradnak el a több hétvégre elnyújtott Almádi napok címre keresztelt eseménysorozat, amelynek részeként július 1-jétől július 17-ig bezárólag – a siófoki programok szerelmeseinek legnagyobb örömére – rengeteg változatos programon vehetnek részt az érkezők.

Lesznek itt különféle zenés-táncos látnivalók, kulináris élmények, kézműves kiállítások és finomságok, lacikonyhák, zenés-táncos felvonulások, de természetesen az ország legjobb zenekarai és helyi tehetségek produkciói is újra megmutatkoznak majd.

A fentiek mellett így július 1-jén a Frisson zenekar, valamint a Boka és a klikk fellépése közé ékelődve maga Szandi ad majd egy óriási koncertet az egybegyűltek számára, és míg másnap a Los Andinos és a Fourtissimo együttes lép színpadra, addig július 3-án, vasárnap a Rock-kanok zenekar, az Ajka Kristály SE és a Winners SE zárják a hétvégét.

Az Almádi napok aztán július 8-án folytatódnak a Beat Bulls és a Khale Lulugyi együttesekkel, majd másnap az Old Rulett és a Rulett zenekarok lépnek színpadra. A hétvégét aztán további helyi nevezetességek zárják, így Dervalics Róbert és a Jazz Daniels mellett fellép Vági Zsigmond és Nasike Elyne, de a Ringató Balaton Táncegyüttes, a Borostyán Népdalkör, valamint a Gurgolya Gyermek Táncegyüttes is fellépnek.

Az utolsó hétvégét aztán július 15-én a Balaton Fitness SE és a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió nyitja meg, majd utánuk a sztárvendég Dér Heni lesz, aki után a Sound Check zenekar zárja a napot. Szombaton aztán a Dance Action TSE után a Kid Rock and Roll SE szórakoztatja a közönséget, míg az estét a Marching Jazz Band zárja.

Az Almádi napok utolsó napján a Spirit Dance Company nyitja meg a fellépők sorát, majd a Footnotes Dance Company után a Country Arrabona zenekar zárja a fesztivált.