Programok Siófok közelében: indul a Crystal Nails Körömhajó 2022

Amennyiben imádjuk a divatot és a szépségápolást, akkor a siófoki programok mellett mindenképpen látogassunk át március 6-án, vasárnap délelőtt 10 órától a közeli Veszprémbe, a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér részeként ugyanis kezdetét veszi a Crystal Nails Körömhajó 2022 címre keresztelt esemény.

A helyszínen az idei tavaszi és nyári újdonságok kerülnek a középpontba, méghozzá az aktuális technikák és trendszínek társaságában, miközben a helyszínen szakavatott oktatók ingyenes szakmai bemutatóira is sor kerül, hogy megismerhessük a legújabb alapanyagokat, a kapcsolódó hasznos praktikákat, díszítéseket és így tovább.

Az aktuális körömhajó részeként debütálnak majd elsőként például a Compact Base Gel Pastel árnyalatok, azon belül is négy tavaszi színkombináció vár ránk többek között, de idén először egy vadonatúj árnyalat is bemutatkozik 2022 legjelentősebb trendszínéhez, amit a Pantone Intézet készített el.

Szintén az eseményen ismerkedhetünk meg a SENS termékpaletta legújabb nail art termékeivel, de megismerkedhetünk a tavaszi 3 STEP CrystaLac rendkívül vidám, határozottan játékos árnyalataival is, melyek egészen új hatást varázsolnak körmeinknek.

Fontos továbbá, hogy a rendezvényen nemcsak az új termékek, hanem megannyi kapcsolódó akció és ajándékok is várnak majd azokra, akik ellátogatnak a Veszprém, Brusznyai u. 2-es szám alatt megtalálható Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér harmadik emeleti konferenciatermébe.

A helyszínen Doviscsák Dóra tölti majd be az oktatói feladatokat, aki pedig személyesen nem tud megjelenni a helyszínen, az március 6-án, vasárnap délelőtt 9 és 23 óra között szabadon megtekintheti a Körömhajó videót, benne az összes újdonsággal a koromhajo.mukorom.tv weboldalon vagy a Crystal Nails telefonos applikációban.