Programok Siófok közelében: indul a Tihanyi Levendulahetek

Ha Tihany, akkor az egyedülálló apátság és a különleges visszhang mellett alighanem a levendula jut eszébe elsőként az embereknek, és akinek főként utóbbi miatt kedves ez a balatoni kisváros, az a siófoki programok mellett ezen a héten feltétlenül látogasson el a félszigetre.

Még ezen a héten ugyanis tart a Levendulahetek névre hallgató esemény, aminek részeként mindenkinek lehetősége nyílik feltölteni levendulakészletét, miközben természetesen minden egyes napra jut valami érdekes, többnyire kapcsolódó program annak érdekében, hogy a virágszedés mellett más érdekesség is várjon az érdeklődőkre.

A legtöbb programra ráadásul regisztrálni sem kell, így például a Szedd Magad akcióra sem, csak el kell utazni a városba, ott betartani a legalapvetőbb biztonsági szabályokat – még a koronavírus-járvány miatt –, illetve követni a levendulatermelők utasításait.

Amennyiben célzott programra indulnánk Tihanyba, június 24-én, azaz most szerdán este 19 és 22 óra között kizárólag felnőtteknek szánt programmal kecsegtet a Kotyogós Kávéterasz, méghozzá A Föld az éggel összeér címmel, mely egy 18+ kategóriás eseményként egy különleges Szent Iván éji mesét kínál.

Mindezt közel sem a megszokott módon, hiszen a különleges program alkalmával zene, különleges feladatok, illetve a Szent Iván éjszakájához illeszkedő mesés hangulat várja majd az érdeklődőket, akik természetesen úgy alakítják az estét, ahogyan nekik tetszik, éppen ezért senki sem tudja, hogy miként végződik és miféle kalanddal záródik majd az éjszaka.