Programok Siófok közelében: indul a Csopakabana

A csopaki strandon az idei esztendőben is megrendezésre kerül a siófoki programok kedvelőinek nagy örömére az immáron hagyományosnak tekinthető Csopakabana, avagy a balatoni nyár egyik legforróbb hangulatú rendezvénye, amelyre 2016-ban augusztus 5-én és 6-án kerülhet sor.

Az idén már hetedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen két teljes napon keresztül igazi fesztiválhangulat költözik majd a csopaki strandra, ahol a ritmus, a tánc és a zene lengi majd körül mindazokat, akik személyes jelenlétükkel erősítik a rendezvényt.

A helyszínen ennek megfelelően a változatos családi programok mellett külön gyermekeknek szánt elfoglaltságokra, koncertekre, sportbemutatóra, mindemellett pedig számtalan táncos bemutatóra is számíthatnak majd az érkezők, ezáltal a latin zenei koncerteken túl táncos show, ritmusos vízi aerobik, zumba fitnesz és más egyéb aktivitások tucatjai is várják a látogatókat.

Mindemellett napközben természetesen bárki részt vehet majd latin-amerikai és szalsza táncosok által tartott előadásokon és táncoktatáson, esténként pedig a legfinomabb és legkülönlegesebb koktélokkal koronázhatjuk meg a mindennapokat, miközben a legforróbb latin ritmusok szólalnak meg a háttérben a színpadokról.

A Csopakabana a pontos programok kapcsán már augusztus 5-én, délelőtt várja az érdeklődőket, méghozzá folyamatos zumba fitnesszel, ami mellett 16 órától Drumsters dob show, 17 órától pedig a Winners Versenytánc egyesület táncos show műsora és oktatása következik. 19 órától aztán jön a The Copacabana Show, majd a napot a Salsa Fuerte táncos előadása és szintén oktatása zárja.

Augusztus 6-án aztán délelőtt ismét a zumbáé lesz a főszerep, majd 16 órától a Drumsters dob show után a Solymi Conga Show, a Reinas Del Ritmo Carneval és 19 órakot az Intermezzo Latin Klub koncertje következik. A napot és a fesztivált aztán 21 órakor a Gyöngyhalász zenekar zárja egy dél-amerikai népzenei koncerttel.