Programok Siófok közelében: ingyenes bármixer nyílt nap Veszprémben

Ha mindig is érdeklődtünk a bármixerek világa iránt, szerettünk volna finom italokat keverni és kiszolgálni, elkápráztatni másokat, akkor a siófoki programok részeként érdemes lehet április 21-én ellátogatni a közeli Veszprémbe, ahol már a délelőtti órákban nyílt nappal várja az érdeklődőket a Hajópincér és BestMixer Iskola.

Pontosabban nemcsak nyílt nap, hanem egyben tréning is lesz ezen a napon, így akik még csak most ismerkednek ezzel az ágazattal, azok éppen úgy megtalálhatják majd a számításaikat, mint azok, akik aktívan dolgoztak bármixerként korábban, és szívesen felelevenítenék emlékeiket, illetve felfrissítenék tudásukat.

A veszprémi oktatási központ azonban elsődlegesen azért természetesen az újakhoz szeretne szólni, leginkább azokhoz, akik szeretnének mindent megtudni a koktélok és a bármixerek világáról, hiszen napjaink egyik legnépszerűbb, de mindenképpen legkreatívabb szakmáról van szó, azonban sok embernek fogalma sincs arról, hogy mit takar pontosan ez a szakma.

Bármixernek és bártendernek lenni ugyanis elköteleződés, és csak másodsorban szakma, de a Minden, ami koktél, mind ami bármixer című előadásnak köszönhetően a kezdők most már sokadik alkalommal ismerhetik meg az alapokat, és ha kicsit mélyebben belemerülnének a koktélkészítés rejtelmeibe, rögtön be is iratkozhatnak a tanfolyamra.

Az esemény részeként lehetőségünk nyílik megismerkedni a koktélok eredetével, a különféle bártending technikákkal, a koktélkészítés alapjaival, a tanfolyammal megszerezhető kompetenciákkal, de természetesen a hazai és a külföldi bármixer fizetések egyaránt szóba kerülnek, ha valaki csak erről szeretne tudakozódni.

A nyílt nap ingyenes, viszont mindenki számára regisztrációhoz kötött, méghozzá a következő honlapon keresztül: https://bestmixer.hu/ingyenes-trening/