Programok Siófok közelében: intenzív Női Energia Fitnesz tanfolyam

Ha mindig is szeretted volna megtapasztalni a nőiességet a mozgás által, és hiszel a fitnesz gyógyító, fejlesztő erejében, akkor a siófoki programok részeként látogass el képletesen február 4-én, csütörtökön délelőtt a veszprémi Az Új Helyre, ahol egy intenzív Női Energia Fitnesz tanfolyam vár ránk.

Az esemény online formában kerül megtartásra a jelenlegi járványhelyzet miatt, így bárki csatlakozhat hozzá szabadon a Facebookon vagy azon kívül. A NEF, a Női Energiafitnesz, vagy Női ErőForrás Aktiváló Mozgásmeditáció, mely egy direkt a hölgyek számára kifejlesztett mozgásforma, ami segítséget nyújt minden nőnek a kiteljesedésben.

A kérdéses mozgásforma alapját a tantrikus jóga és a taoista chi-kung adta, amit Pozsgai Nikoletta saját maga által kifejlesztett, illetve kidolgozott, természetesen már le is tesztelt gyakorlatai tesznek még izgalmasabbá, méghozzá tudatos légzőgyakorlatokkal, illetve intim-, valamint mélyizom tornával kiegészülve.

A NEF elsajátítása kifejezetten hatásos abban az esetben, ha gyakori ingerültségtől, szorongástól és túlhajszolástól szenvedünk, ezen felül szexuális problémáink vannak, képtelenek vagyunk megélni a nőiességünket, meddőségtől szenvedünk, alacsony az önértékelésünk, netán a szülés utáni regeneráció, a nemi élet ismételt beindítása okoz gondot.

A kapcsolódó gyakorlatokkal lehetőségünk nyílik megtisztítani a belső energiákat, kiegyenlíteni a jint és a jangot, miközben erősödünk, hajlékonnyá vállunk, fittebbek leszünk, növekszik az állóképességünk, és természetesen a nőies, formás alakunk is biztosított lesz.

A gyakorlatok elsajátítására a tanfolyam részeként van szükség, de a megtanult mozdulatokat később alkalmazhatjuk bárhol, bármikor.