Programok Siófok közelében: Ínyenc Fesztivál Veszprémben

Igazán különleges fesztiválon vehetnek részt az előttünk álló hétvégén a siófoki programok kedvelői, Veszprém városában ugyanis idén is megrendezésre kerül az Ínyenc Fesztivál, ami már nevével is igencsak komoly jelentéstartalmat hordoz a lehetséges programokról, illetve koncepcióról.

A 2015. október 3-án megrendezésre kerülő eseményt a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület szervezi, akik arra szeretnék ösztönözni a Veszprém megyébe, illetve konkrétabban a megyeszékhelyre érkező látogatókat, hogy milyen érdemes lesz a helyszínen is kóstolgatni a helyi finomságokat.

Az Ínyenc Fesztivál ugyanis Veszprémben is elsődlegesen a különféle íz kavalkádról szól, ezáltal a legkülönlegesebb és egyben minőségi ételkülönlegességek mellett a Balaton-felvidéki régió legfinomabb nedűi, a legjobb és legváltozatosabb ízesítésű kézműves sajtok, a házi desszertek, valamint többek között a Mentes sütemények készítői is várják a kulináris és gasztronómiai élvezetek szerelmeseit.

Természetesen az Ínyenc Fesztivál során rengeteg tematikus program is vár az érdeklődőkre, amelyek már nevükkel is beszédesek lesznek. Az esemény során kialakításra kerülnek különféle ínyenc szigetek, amelyek között nap érlelte nedűk, cukrász remekek, pálinka teszt, kreatív tízórai, csokoládé készítő, gombóc csata, mentes ételek, de még mindent bele táncház is vár az érdeklődőkre, akik sajátos formában fedezhetik fel és ismerhetik meg ezáltal a környék igazi finomságait.

A fesztivál október 3-án kerül megtartásra reggel 9 és délután 17 óra között Veszprémben, a Színházkertben, ahol az említett időintervallumban garantáltan senki sem fog majd unatkozni.