Programok Siófok közelében: ízelítő a Hangvilla februári kínálatából

Amennyiben a siófoki programok részeként hajlandóak vagyunk elutazni a Balaton fővárosának közelében elhelyezkedő Veszprémbe annak érdekében, hogy ott felkeressük a Hangvillát, akkor február folyamán is rengeteg változatos és különleges esemény közül válogathatunk magunknak egész hónapban.

Február 2-án, csütörtökön délelőtt 10 órától rögtön a gyerekeket várják a szervezők a Pannon Várszínház előadásával, másnap azonban már a felnőtteknek készülnek egy musicallel, mégpedig az este 19 órától előadásra kerülő Egy darabot a szívemből címre hallgató darabbal.

Február 4-én, szombaton este 19 órától aztán a Budapest Bár, majd 21 órától a Szaxofon Kávéház koncertjét élvezhetik az ide látogatók, de egy héttel később is érdemes lesz felkeresni a Hangvillát, február 11-én és 19-én ugyanis A Szabin nők elrablása című darabot adja elő az érdeklődőknek a Pannon Várszínház.

Február 13-án, hétfőn este 19 órakor aztán Random Trip Special koncerttel, másnap oedig Chanticleer fellépéssel szolgálnak a szervezők a látogatók számára, míg február 15-én, 18 óra kezdettel A szerelem művészete, Nyáry Krisztián előadása várja az érkezőket.

Február 17-én, pénteken este 19 órától és február 19-én, vasárnap délután 17 órától a Pannon Várszínház ismét megismétli A Szabin nők elrablását, de közben február 18-án, szombaton este 19 órától előadják majd A Bunkerrajzoló című darabot is.

Február 20-án, 22-én és 24-én ismét A Szabin nők elrablására kerülhet majd sor, február 26-án és 28-án, avagy vasárnap és kedden este 19 óra magasságában a Mendelssohn Kamarazenekar hangversenye következik, akik farsangi koncerttel és Michel Legrand esttel kedveskednek a Hangvillába érkezőknek.