Programok Siófok közelében: ízelítő a Petőfi Színház februári kínálatából

A siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére februárban is számtalan nagyszerű előadásra kerül sor a veszprémi Petőfi Színházban, ahol egész hónapban minőségi előadásokkal várják a szervezők a látogatókat, ezáltal nemzetközi hírű darabok, országszerte ismert színészek, valamint a jól megszokott színvonal várja majd az ide érkezőket.

A februári előadások során a nagyszínház nyitja majd meg, mégpedig a világhírű My Fair Lady musical előadásával, amely február 1-jén, 19 órától, és február 8-án, délután 17 órától is színpadra kerülhet majd. Február 4-én aztán a hónapban először és egyben utoljára A testőr is bemutatkozik este 19 órától, de másnap, azaz február 5-én egy igazi különlegességet, egy valódi unikumot köszönthetnek a Petőfi Színházban a látogatók, hiszen este 19 órától Ha legközelebb látlak… címmel Kovács Kati önálló estje kerül a középpontba.

A veszprémi színház egyik legnagyobb slágerjátéka februárban határozottan A király beszéde című mű lesz, amelyet február 6-tól február 28-ig szinte minden nap, de legalább minden második vagy harmadik nap megtekinthetik majd az érdeklődők a legkülönfélébb időpontokban, így aki délelőtt, délután vagy este szeretné megcsodálni, egyaránt talál magának lehetőséget.

A színház persze ismét gondol a kisebb korosztályra is, ennek megfelelően februárban sem marad gyermekelőadás nélkül a Petőfi Színház színpada, így február 12-től egészen február 16-ig bezárólag majdnem minden nap, 13-án, 15-én és az utolsó napon ráadásul délelőtti és délutáni időpontokban is megtekinthetik a gyerekek a Madarat tolláról című előadást.

Mindemellett érdemes lesz majd ellátogatni a Latinovits-Bujtor játékszínre is, ahol február 11 és 25 között összesen öt alkalommal kerül majd színpadra Az utolsó sikoly.