Programok Siófok közelében: izolációs tanfolyam a Salsa Sabrosa Tánciskolában

Amennyiben elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy minden eddiginél alaposabban átmozgassuk az egész testünket, mindezt pedig teljesen koordinált keretek között, akkor a siófoki programok mellett látogassunk el január 11-én, kedden este 18:50 perckor a veszprémi Salsa Sabrosa Tánciskolába.

A Budapest út 75. szám alatt megtalálható intézmény falai között ugyanis egy négyalkalmas izolációs tanfolyam veszi kezdetét, ami nem is annyira a táncról, mint inkább a testmozgásról, a rekreációról, illetve arról szól, hogy a résztvevők alaposabban átmozgathassák minden egyes procikájukat.

Az izolációs tanfolyam hosszú idő után kerül ismét megrendezésre, és ezúttal is egy négyalkalmas eseménysorozat lesz belőle, melynek első része január 11-én, kedden este várható. Minden egyes alkalom 60 percig tart majd, részeként pedig vezetett körülmények között mozgathatjuk át magunkat kiemelkedő alapossággal.

A szervezők azt ígérik, hogy fentről-lefelé haladva alaposan átmozgatják majd a testünket, jól bemelegítik a nyakat, a vállakat, aztán a mellkast, miközben nagyon sokféle gyakorlatot állítanak a középpontba, kivétel nélkül függetlenítve a csípőtől. Természetesen végül ez a testrész sem marad majd ki a szórásból, így a legvégén valóban minden testrész megmozdul, megedződik egy kicsit.

A négyalkalmas izolációs tanfolyam várhatóan keddenként kerül megrendezésre a kérdéses helyszínen, tehát a következő alkalom időpontja január 18-án várható, majd január 25-én és február 1-jén nyílik lehetőségük az érdeklődőknek ismét megmozgatniuk egy kicsit magukat.