Programok Siófok közelében: Jazz a levendulásban

Ismét táncra, zeneszóra és kellemes élményszerzésre hívja a siófoki programok kedvelőit a Kőröshegyi Levendulás, mely a Balaton fővárosától alig pár kilométerre, akár egy kiadós túra részeként is könnyedén megközelíthető, ha szeretnénk exkluzív környezetben élvezni egy minőségi jazzkoncertet.

Július 4-én, azaz szombaton délután 17 órai kezdettel ugyanis Jazz a levendulásban címmel idén már harmadik alkalommal hívja ki a hegyre, a nyitott virágmezőre az érdeklődőket a Kőröshegyi Levendulás, ahol a forró nyári estén garantáltan kellemes levendulaillat és páratlan hangulat tölti majd meg a levegőt.

Ebben a környezetben lehetőségünk lesz kellemesen elterülni egy pokrócon, és miközben nagyokat szippantunk a levendula illatából, lehetőségünk nyílik megkóstolni a helyi pincészetek legjobb borkülönlegességeit, méghozzá kiváló minőségű fellépők társaságában.

Ennek megfelelően 17 órától az Ezso Acoustic és Cs. Tóth Eszter – Esthee várja majd az érdeklődőket egy kis bemelegítéssel, majd 18 órától a Karosi Júlia Quartet lép színpadra egy szünettel. Őket követi majd 21:45-től Szűcs Gabi és zenekara, szintén egy szünettel – tehát hosszú koncert várható –, míg az estét nagyjából 22:15 és 23:45 között Pataj György zongorista zárja.

Míg a szaglószervek kényeztetéséről a levendula, a fülekéről pedig a minőségi fellépők gondoskodnak majd, addig természetesen a szervezők biztosítják, hogy az ízlelőbimbók se szenvedjenek hiányt semmiből, a helyszínen ugyanis többféle étel, illetve ital közül válogathatnak az érkezők.

Az esemény természetesen előzetes regisztrációhoz, illetve jegyvásárláshoz kötött, az érdeklődőket pedig arra kérik a szervezők, hogy a legmagasabb szintű higiéniai szabályok betartásával jelenjenek meg a helyszínen.