Programok Siófok közelében: „Jótett helyébe” jótékonysági koncert

A korábbi éveknek megfelelően idén is megrendezésre kerül Veszprém városában a siófoki programok kedvelőinek nagy örömére a „Jótett helyébe” névre keresztelt, és igencsak beszédes névvel illetett jótékonysági koncert, amire idén 2017. március 18-án, délután 15 órai kezdettel kerülhet sor, és egészen 19 óráig várja az érdeklődőket.

A jótékonysági hangversenynek idén is a Veszprémi Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI ad majd otthont, a szervezőség pedig újfent a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület lett, akik „Jótett helyébe” címre keresztelt jótékonysági koncertjük mellett március 1-től folyamatosan várják az adományokat is a helyiektől, illetve bárkitől az ország határain belülről vagy túlról.

Az adományok begyűjtésére az Új Nemzedék Közösségi Térben kerül sor (Veszprém, Virág Benedek utca 2.), mégpedig nyitvatartási időben, avagy délután 13 és 18 óra között.

Ezt a jótékonysági gyűjtőakciót szeretné majd egy jótékonysági koncerttel lezárni 2017. március 18-án, avagy szombaton délután 15 órakor a szervezőség, amelyre a Veszprémi Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI-ban kerülhet sor, a középpontban egy nagy hangversennyel, amelyen az iskola kamaraegyüttese, avagy név szerint az Írisz Kisegyüttes lép majd fel Ruha Arnold vezetésével.

A koncertre bárki a saját lehetőségeihez igazítottan fizet belépőt, ezáltal adhat pénzt, húsvéti csokit, plüsst, vagy bármilyen húsvéti ajándéknak alkalmas adományt – ez utóbbinak örülnének a leginkább a szervezők. Aki esetleg szeretne adományozni, azonban sem a koncertre nem tud elmenni, sem az Új Nemzedék Közösségi Térre nem tud ellátogatni, az a zeneiskola titkárságán is leadhatja adományát, illetve felajánlását.