Programok Siófok közelében: a Kabóca Bábszínház szeptemberi műsora

Amennyiben szeretnénk meglepni gyermekünket egy klasszikus bábszínházi élménnyel, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet szeptemberben is ellátogatni a szomszédos Veszprémbe, ahol a Kabóca Bábszínház újfent változatos események sokaságával várja az érdeklődőket a mesék birodalmába.

A Veszprém, Táborállás park 1-es szám alatt megtalálható VMK-ban így már szeptember 7-én, avagy most csütörtökön, délelőtt 10 és délután 16 órakor is lehetőségük nyílik a gyerekeknek részt venni egy Művészeti játszótéren, méghozzá a belga Theater de Spigegel vendégjátékának részeként.

Ez az előadás a héten többször is megismétlődik majd, így először pénteken, azaz szeptember 8-án délelőtt 10 órakor, és vasárnap, azaz szeptember 10-én délelőtt 10 órakor is, hogy senki se maradhasson le az izgalmakról.

A Kabóca Bábszínház azonban szeptember második felére is kínál nekünk néhány izgalmas és különleges programot. Szeptember 22-én, pénteken délelőtt 9 és 12 óra között például A hajóskapitány mesél című előadás részeként egy különleges interaktív foglalkozás várja a kicsiket Szántó Csaba kapitánnyal, míg szeptember 23-án, azaz szombaton 16 órakor a XIV. Mesefesztivál részeként a Budaörsi Latinovits Színház vendégjátékával láthatjuk Az öreg kisasszony autósmeséit.

Szintén a mesefesztiválhoz kapcsolódik másnap, azaz szeptember 24-én, vasárnap a pécsi Bóbita Bábszínház vendégjátékában megtekinthető Torzonborz visszatér című darab, de a hónapnak ezzel még nem lesz vége, hiszen erre csak szeptember 30-án kerül sor, amikor szombat délelőtt 10 órakor A hét királyfi című bábelőadással szolgál majd a Kabóca Bábszínház.