Programok Siófok közelében: Kádár Annamária érzelmi intelligencia-fejlesztése

Több olyan esemény is megrendezésre kerül április utolsó hetében, mely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzásegítsen minket a belső fejlődésünkhez, hogy spirituális tekintetben sokkal magasabb szintre tudjunk emelkedni, ami sok esetben lényegesebb lehet, mint bármi más.

Április 28-án, azaz kedden este 18 órai kezdettel Veszprémbe látogat Kádár Annamária, aki a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Téren egy nagyon különleges, az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez kapcsolódó előadással készült azok számára, akik úgy érzik, hogy ezen a téren komoly fejlődésre lenne szükségük.

Bár alapból az óriási lépés, ha valaki felismeri az érzelmi intelligenciához kapcsolódó hiányosságait, azonban a legnagyobb előrelépés, ha ehhez szakszerű keretek között mer segítséget kérni. Kádár doktornő ehhez nyújt most segítséget a Nyitott Akadémia szervezésében, aki előadását úgy állította össze, hogy a fejlesztéshez felnőtt- és gyerekkorban egyaránt tudjon segítséget adni.

A spirituális kikapcsolódás és fejlődés természetesen nemcsak célzott programokkal valósulhat meg, hanem akár egy kiadós sétával is. Ehhez kínál most megfelelő alapokat a Relax Baba-mama klub, melynek részeként kifejezetten a kismamákat szeretnék meginvitálni a szabadra.

Akinek tehát van kedve és energiája hozzá, az április 28-án, azaz kedden délelőtt 10 órakor látogasson el a Töreki Tanösvényre, ahol együtt köszönthetjük majd a tavaszt más kismamákkal, a kirándulás mellett pedig egy kellemes kis piknik is vár az érkezőkre.

Hogy problémát okoz a babahordozás? A szervezők mindenkinek biztosítanak megfelelő eszközöket hozzá, hogy a kirándulás ne a nehéz teher cipeléséről, hanem az élményről szóljon.

FIGYELEM: a rendezvények a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmaradnak! Kádár Annamária előadása esetében az új időpont 2020. szeptember 15. (kedd, 19:00–21:00).