Programok Siófok közelében: karácsonyi előtti koncertek a veszprémi Hangvillában

Ha a változatos siófoki programok mellett szeretnénk különleges koncerteken részt venni még a karácsonyi szezon, akkor érdemes lesz ellátogatnunk Veszprémbe, ahol a Hangvillában az ünnepekig több fergeteges előadás is lesz.

Kezdésként például egy fergeteges kétórás fellépésre készül december 16-án Zorán, aki este 7 órától 9 óráig tervezi szórakoztatni közönségét. A Kossuth-díjas előadó idei turnéjának utolsó állomását bonyolítja le Veszprémben, hogy legnagyobb slágereivel örvendeztesse be az intellektuális rockzenére éhes, főként felnőttekből és idősebbekből álló közönségét, méghozzá a rá jellemző legmagasabb színvonal, illetve a legkellemesebb dallamok társaságában.

December 18-án, szintén az említett veszprémi helyszínen ad fergeteges koncertet az ExperiDance Produkció, akik az Angyalok Kara című előadással a legismertebb magyar és angolszász karácsonyi dalokat idézik fel az egybegyűltek számára, méghozzá angyali jelmezbe csomagolva, meghitt hangulattal a középpontban.

Az előadók célja az volt, hogy páratlan élményt adhassanak a nézőknek, és ráhangolhassák őket a karácsonyra, a szeretet ünnepére, felidézve a nézőknek a békebeli idők nosztalgikus életminőségének érzését is.

Karácsony J.S. Bachhal címmel ellátva december 21-én és december 23-án is fergeteges karácsonyi koncert várja a Veszprémbe látogatókat, méghozzá Johann Sebastian Bach legszebb műveivel a középpontban.

Mindkét este felcsendülnek csodálatos kórusművek – orgonával ellátva –, fuvolára írott szólótételek, népszerű vonósmuzsikák, de a műsor második fele teljes egészében a Karácsonyi oratórium két kantátájára épül fel.