Programok Siófok közelében: Karácsonyi Orgonamuzsika Veszprémben

Amennyiben a siófoki programok részeként szeretnénk karácsonyi elfoglaltságot magunknak, érdemes lehet ellátogatni a városból a közeli Veszprémbe, ahol többek között Karácsonyi Orgonamuzsika várja majd az érdeklődőket.

Minderre december 26-án este 19 órakor kerül sor a Szent Margit templomban (Veszprém, Szent Margit park 1.), ahol Arcangelo Corelli: Karácsonyi concerto művét hallgathatjuk meg, avagy régi angolszász karácsonyi énekeket vadonatúj köntösben.

A koncerten Rostetter Szilveszter játszik majd orgonán, és Bojnécz Gábor segíti ki hegedűn, valamint harmonikán. A belépés teljes egészében díjtalan, de aki szeretne, a templom javára adományozhat az eseményen kihelyezett urnában.

Ha kiszakadnánk inkább a karácsonyi szürkeségből, akkor december 27-én ismét érdemes lehet Veszprémbe látogatni, a Hangvillában (Brusznyai utca 2.) ugyanis pénteken este 18 órakor a Magic show III. – Bűvész- és illúzió show várja az érdeklődőket.

A nagy érdeklődésre való tekintettel már sokadik alkalommal érkezik vissza Veszprémbe az ország egyik leglátványosabb országjáró bűvész- és illúzió showja, aminek részeként lesznek eltűnő és lebegő emberek, tárgyak, gondolatolvasók és megannyi más érdekesség, aminek részeként a bűvészek nem tudnak majd a kamerák mögé bújni, itt minden élőben pörög majd.

Az esemény részeként bűvészet, illúzió, manipuláció és még rengeteg más olyan dolog lesz megtekinthető élőben, amire tudományos oldalról nincs magyarázat, csak ámulás és bámulás, méghozzá egy nagy adag humor társaságában. A 120 perces műsor egy szünettel kerül előadásra, és kizárólag 6 éven felülieknek ajánlott.