Programok Siófok közelében: Kecskeköröm ünnep és Intim Torna Illegál koncert

A koncertek és a különleges hagyományőrző fesztiválok kedvelői egyaránt megtalálhatják most a számításaikat, ha a siófoki programok mellett ellátogatnak a közeli városokba, hiszen Tihanyban és Veszprémben egyaránt számíthatunk majd igazán különleges elfoglaltságokra.

Május 1-jén, azaz pénteken este 21 órakor például az Intim Torna Illegál zenekar érkezik a veszprémi Brusznyai Árpás utca 2-es szám alatt megtalálható Expresszóba, ahol az ismert magyar zenekar nem kisebb apropóból érkezik, minthogy sikerült betölteniük 10 éves évfordulójukat.

Ezen időtartam során négy lemezt írtak, több mint ötven dalt komponáltak, tizenegy kislemezt készítettek és tíz videoklipet forgattak le, miközben ötszáz koncertet adtak, négyezer setlisttel büszkélkedhetnek, a fellépések során pedig ötszáz dobverőt használtak el, ami kifejezetten jól megmutatja, hogy milyen aktív éveket zárt a banda.

Az idén tíz éves évforduló alkalmából tehát úgy döntöttek, hogy rajongóikkal közösen idézik fel ezt az elképesztő folyamatot, ezzel megidézve régi dalokat, illetve tíz év együttlétét és barátságát. A jeles esemény alkalmából a bandát a Kávészünet zenekar kíséri majd el, hogy még tartalmasabb és még emlékezetesebb estét adhassanak a látogatóknak.

Idén is a tihanyi Kecskeköröm Ünnep nyitja majd meg a Balaton hivatalos szezonját, aminek részeként a szokásos programokkal várják a szervezők az érkezőket a Belső-tóhoz, ahol egy igazi hagyományőrző fesztiválra kerülhet majd.

Az esemény idén is, mint minden évben, a kecskeköröm legendáját igyekszik felidézni előttünk, de természetesen nem hiányozhatnak majd a tihanyi visszhang mendemondájához kapcsolódó elfoglaltságok sem.

FIGYELEM: a rendezvények a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmaradnak! Az Intim Torna Illegál koncertjéhez már bejelentették az új időpontot, az 2020. november 6-án kerül majd pótlásra.