Programok Siófok közelében: Képzelt riport, ja csak a XXI. századról

Amennyiben kedveljük a musical műfaját, érdemes lehet Veszprémbe látogatni, lévén a siófoki programok mellett egy igazán különleges előadás érkezik a városban megtalálható Agóra Kulturális Központba.

Az április 22-én, kedden este 19 és 21 óra között megtervezett musical előadás Presser, Adamis, Pesty-Nagy és Schunder közös művének tekinthető, és a Képzelt Riport, ja csak a XXI. Századról cím mindent elmond róla azoknak, akik ismerték Presser egyik legendás művét Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról címmel.

A kérdéses alkotás egy olyan magyar musical, mely sodró lendületével és tartalmával minden tekintetben a mai fiatalsághoz, a mostani generációhoz szól, méghozzá örökzöld slágerekkel, nem mellesleg pedig tehetséges magyar előadók közbenjárásával.

Az előadás során kiforgatott formában, művészi köntösben ismerhetjük meg azt a modern világot, aminek részeként a mai magyar fiatalok élik életüket, és amiben olyan könnyen eltévedhetnek, ezáltal érintenek olyan témákat, mint a virtuális tértől való függőség vagy a személyes emberi kapcsolatok felértékelődése.

A mű tehát egy igazi különlegességnek számít a musicalrajongók körében, méghozzá olyan szereplőkkel a középpontban, mint Mikola Gergő (Neo), Foki Veronika (Kicsilány), Bácsatyai Gergely (True), Szegő Adrienn (Rockerlány), Vígh Anita (Kicsilány édesanyja), Mezei Kitty (Facebook), Farkas Bálint (Zaklatott fiú) vagy Szatmári Alíz (Görénykedő lány).

Őket kíséri majd az előadás során a Király Színház tánckara, méghozzá Dandé Daniella és Bogáti Fanni koreográfusok, Nagy Anikó zenei vezető, Bajkó György díszletépítő, Szatmári Alíz rendező asszisztens és Pesty – Nagy Kati rendező társaságában.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!