Programok Siófok közelében: készítsünk egészséges reggelit Antal Valival!

Ha mi is szeretnénk meglovagolni az utóbbi évek egyik legpozitívabb trendjét, avagy az egészséges étkezéshez kapcsolódó divathullámot, akkor érdemes a reggelivel kezdeni az átalakulást, amihez nagyszerű támpontot is indítót ad a siófoki programok részeként Veszprémben megrendezésre kerülő „Főzzünk együtt egészséges és gyógyító ételeket Antal Valival!” névre keresztelt esemény.

A Szeptember 6-án, azaz most szerdán délután 17 órakor a Veszprémi Művelődési Központ látványkonyhájában megrendezésre kerülő rendezvény középpontjába az egészséges ételek és étkezés mellett leginkább a témába vágó reggeliztetés és reggelik kerülnek, azon belül is főként azok, amelyek percek alatt elkészülhetnek, és tökéletesek abban az esetben, ha az embereknek nincs idejük sokáig bajlódni a nap első étkezésével.

Sokan ilyenkor azt választják, hogy a munkába vagy az iskolába menet bekapnak valami egészségtelen, előre zacskózott, tartósítószerekkel gazdagon dúsított ételt, azonban ezek csak hizlaló kalóriák, és semmi valódi tápanyag. A rendezvény részeként azonban bárki megtanulhatja, hogy miként kell otthoni körülmények között akár néhány pillanat alatt teljesen egészséges, ámde mégis finom és laktató reggelit összedobni.

Mint ismert, manapság az egészséges táplálkozás nemcsak azért került fókuszba, mert rengeteg betegséget meg lehet előzni vele, hanem azért is, mert rengeteg az ételallergiától szenvedők, vagy az ételekben megtalálható különféle alapanyagokkal szembeni érzékenyek aránya.

Rengetegen úgy vannak azonban vele, hogy azok az ételek, amelyekre egészséges jelzőt húztak, egyáltalán nem finomak. Antal Vali azonban most megcáfolja ezeket a tévhiteket, és a résztvevőkkel nagyszerű recepteket, praktikákat és trükköket oszt meg a téma kapcsán – méghozzá a gyakorlati képzés mellett.