Programok Siófok közelében: Kockanapok Veszprémben

A siófoki programok kedvelőinek nagy örömére érdemes lehet február első hetében a közeli Veszprémbe látogatni, hiszen a Balaton fővárosának közelében elhelyezkedő megyeszékhelyen idén ismét megrendezésre kerül a korábbi években sikeresen futott Kockanapok rendezvénysorozat, mely 2018-ban hat teljes napon át biztosít elfoglaltságot a családosok számára.

A Kockanapok részeként ugyanis felnőttek és gyerekek egyaránt garantáltan jól érezhetik majd magukat abban az esetben, ha február 6. és február 11. között ellátogatnak a Laczkó Dezső Múzeumba (Veszprém, Erzsébet sétány 1.), ahol a harmadik emeleten a múzeum eddigi legnagyobb tárlata kerül prezentálásra.

A helyszínen ugyanis több mint egymillió kocka várja a kreatív kedvű érdeklődőket, ezáltal nemcsak gyermekek, hanem az egykori LEGO-kedvelő felnőttek egyaránt megtalálhatják majd a számításaikat.

Sőt mi több, a szervezők valóban mindenkire gondoltak! Ennek megfelelően lesznek itt Gyűrűk Ura készletek és Star Wars diorámák főként a fiúknak, és Friend tengerpart, valamint Elves szigetvilág a lányoknak, de lesz itt egy komplett város felépítve, ahol számtalan aprócska és elrejtett dolgot fedezhetnek fel maguknak az érkezők, természetesen a számtalan különleges és egyedi építményről nem is beszélve.

A kiállítás napjain a kicsiket folyamatos kreatív játszóház várja, ahol mindenki próbára teheti az ügyességét, de a kicsiknek speciális Duplo játszóházat is kialakítanak, hogy valóban az igazi apróságok se maradjanak elfoglaltság nélkül. A kiállítás látogatása 2 éves kor alatt ingyenes!