Programok Siófok közelében: Kodzsugukila, a boszorkány a Kabóca Bábszínház előadásában

Ha imádjuk a bábszínházat, vagy szeretnénk gyermekünk számára egy különleges élményt nyújtani, akkor érdemes lehet augusztus utolsó hétvégéjén a siófoki programok mellett ellátogatni a közeli Balatonföldvárra.

Augusztus 28-án, szombaton délelőtt 10:30-kor ugyanis ismét a Kabóca Bábszínház előadását élvezhetjük majd a kérdéses helyszínen, azonban nem a korábban meghirdetett helyen, a Kultkikötőben található Kulipintyó villa gyermekszínpada helyett ugyanis a Bajor Gizi Közösségi Ház színháztermébe került átszervezésre a program.

A Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1-es szám alatt megtalálható helyszínen természetesen az élmények ugyanúgy megmaradnak, ráadásul Dzséli, a varázsló zenész repíti most el a legkisebbeket a távoli Afrikába, azon belül is a saját kunyhójába.

Itt pedig fergeteges kalandok várnak majd ránk, miközben a nagy zenélés alatt hallhatjuk Kaili és Szandzsi történetét. Ebben fontos szerepet játszik majd egy bátor ugróegér, egy kecses antilop, de természetesen Kodzsugukila, a szívtelen boszorkány is.

Mint minden mese során, úgy ebben a történetben is valóra válhatnak a csodák, miközben gyakran csak a hangszerek beszélnek majd a bábok helyett. A Sándor Anna által írt és Danny Bain zeneszerző segédletével elkészült előadás tervezője Bodnár Enikő, rendezője Szántó Viktória volt.

Az előadás hossza 50 perc lesz, az interaktív, tanító és fejlesztő célzatú műsort pedig 3 éves kortól ajánlják.