Programok Siófok közelében: Kölcsönlakás színházi komédia

Amennyiben egy igényes színházi előadás részeseivé szeretnénk válni a hétvégén, érdemes lehet ellátogatni Veszprémbe, ahol a siófoki programok mellett a Hangvillában (Brusznyai utca 2.) egy kifejezetten különleges komédia vár ránk szombaton és vasárnap is.

Október 24-én este 19 órakor, október 25-én pedig délután 17 órakor nyílik lehetőségünk arra, hogy megismerhessük Szelle Dávid rendezésében, valamint Hamvai Kornél fordításában Ray Cooney és John Chapman zseniális színpadi komédiáját, mely Kölcsönlakás címmel más országokban is hatalmas sikert aratott már korábban.

A mű középpontjába egy kifinomult és elegáns londoni lakás került, mely Philip és Johann tulajdona. Mivel teljes felújítás zajlik, ezért totális a káosz és a zűrzavar. A két főszereplő férfitagjáról tudni kell, hogy Henry nevű barátjával együtt egy nagyon sikeres vállalkozást működtetnek, saját gyermekkönyv-kiadójuk van, melynek irodája a lakás alatt, a földszinten található.

Henryről azonban közismert hogy hatalmas nőfaló, és elhatározza, hogy amíg Philip a feleségével vendégségbe megy, addig ő egy újdonsült hölgy ismerősével fellopózik a pár lakásába. Csakhogy van egy kis gond: konkrétan Henry felesége, aki szintén ugyanezt tervezi egy férfival, sőt van egy harmadik páros is a képben, konkrétan a felújítást végző építész, aki a szobalányt vinné oda egy légyottra.

Ennek köszönhetően óriási káosz alakul ki, a kiadó nagy pechjére pedig berobog az a híres írónő, akit már évek óta szeretnének szerződtetni maguk mellé, csakhogy a prűd hölgy inkább menekülne ebből a szituációból, mintsem szerződést kössön bárkivel.

A különleges bohózat olyan színészek és színésznők előadásában lesz megtekinthető, mint Molnár Ervin, Pap Lívia, Koscsisák András, Kovács Ágnes Magdolna, Szelle Dávid, Egri Zsófia, Keresztesi László, Oravecz Edit és Kárpáti Barbara.