Programok Siófok közelében: Kónya Péter fotókiállítása Tihanyban

Aki kedveli a művészi fotókat, aki imád a fotók által betekintést nyerni más kultúrákba és életekbe, mindezt a fotós szemén keresztül, az jobb, ha ellátogat május 3-án, hétfőn Tihanyba, ahol a siófoki programok mellett egy hetekig megtekinthető fotókiállítás veszi kezdetét Kónya Péter jóvoltából.

A Balatoni Kultúrhang szervezésében megvalósuló tárlatnak az Apátsági Rege Cukrászda ad otthont (Tihany, Kossuth Lajos utca 22.), a Szemek a nagyvilágból című kiállítás pedig Kónya Péter legjobb munkáit gyűjtötte össze, melyek jóvoltából a lezárások ellenére is egy nagy kirándulást tehetünk a nagyvilágban.

A tárlat részeként ugyanis kinyílik előttünk a világ, és mindezt május 28-ig nyílik lehetőségünk újra és újra megtekinteni, méghozzá csodálatos, művészi és valóságos képek segítségével, melyekkel lehetőségünk nyílik eljutni a világ legkülönfélébb tájaira, hogy találkozhassunk más lelkekkel, kultúrákkal, életekkel.

Fontos tudnivaló, hogy a kiállítás megtekintésére csak a hatályos jogszabályok betartása mellett van, illetve lesz lehetőség a belső terek megnyitását követően.

Bár az anyák napja vasárnap van, azonban a veszprémi Feltöltő Pontban május 3-án, hétfőn is lehetőségünk nyílik elmélyíteni a kapcsolatunkat édesanyánkkal, méghozzá délután 17:30-tól a Cholnoky u. 34-be, ahol egy páros anya-lánya karkötő készítésre kerül sor ebből az alkalomból.

A program részeként garantáltan nemcsak egy közös karkötővel leszünk majd gazdagabbak, hanem a tudásunk, a kötelékünk is gyarapításra kerül az édesanya és a gyermeke között – merthogy ez bizony lehetséges –, minderről pedig sokat elmond majd a kiválasztott ásvány, amit a felek felhasználnak hozzá.

A karkötőkészítés mellett ráadásul sor kerül majd egy meditációra is a kristályok kiválasztása előtt, miközben egy alapvető tudásanyagot is elsajátíthatunk az ásványok működéséről, tisztító hatásáról és használatáról.