Programok Siófok közelében: középhaladó hastánc óra Stúber Gyöngyivel

Amennyiben szívesen sportolnánk vagy mozognánk valamit ebben a mogorva télies időben, akkor és mindig is kipróbáltuk volna a hastánc örömeit, akkor itt az idő, hogy a siófoki programok mellett ellátogassunk a közeli Veszprémbe egy szuper hastánc órára.

Az esemény a Gymstick Fitness rendezésében lesz tető alá hozva december 15-én, kedden este 19:30-tól, Stúber Gyöngyi vezetésével, aki elsődlegesen a középhaladó hastáncosokat várja most, tehát azokat, akik már voltak legalább néhány órán, és nem az alapoktól kell megtanítani nekik a hastánc rejtelmeit.

A középhaladó órán így mindenkinek lehetősége lesz frissíteni egy kicsit a hastáncos tudását, gazdagítani az eszköztárat, új mozdulatokat, új ismereteket elsajátítani, de mindemellett mozogni, együtt táncolni a szürke és magányos téli estéken – mindezt ráadásul egy gyakorlott, ismert és elismert oktatótól.

Az órát ugyanis Stúber Gyöngyi tartja, aki már több mint 12 éve foglalkozik hastánccal, volt már világverseny győztes és többszörös dobogós helyezett is, 8 éve pedig oktatást is vállal, tapasztalatai alapján pedig nemcsak fiatalok, hanem középkorúak és idősek egyaránt gyakran látogatják, sokan a tánc öröméért, sokan viszont a hastánc elsajátításának öröméért.

Az órákon lehetőségünk nyílik arra, hogy elsajátítsuk és tökélyre fejlesszük a legnőiesebb táncformát, ami csak létezik a világon, miközben a megfelelő oktatási keretek között minden résztvevő megkapja a szükséges instrukciókat és információkat, az odafigyelést és a sok-sok biztatást, amire csak szüksége van a tanuláshoz.

Fontos, hogy az óra látogatása minden esetben előzetes bejelentkezéshez kötött!