Programok Siófok közelében: Kulcsár Noémi Tellabor Társulat – Sok hűhó semmiért

A nemzetközi táncgála részeként május harmadik hetében minden a táncról szól abban az esetben, ha a siófoki programok mellett ellátogatunk a közeli Veszprémbe, ahová többek között Kulcsár Noémi, az ismert koreográfus is megérkezik nívós társulatával.

Minderre május 24-én, vasárnap este 18 órai kezdettel kerül sor a veszprémi Hangvillában, ahol a Sok hűhó semmiért címmel megtekinthetjük a Kulcsár Noémi Tellabor Társulat legújabb előadását, ami kifejezetten szokatlan látványt és megoldásokat kínál a tánc megszállottjainak.

Hogy ki az a Kulcsár Noémi? Egy ismert magyar koreográfus, akinek a nevét mindenki megjegyezte már a honi táncvilágban, ezáltal köztudott, hogy az általa készített megoldások nemcsak letisztultak, hanem merészek és egyben kellemesen újszerűek is, így a néző valami igazán különlegességet láthat a színpadon.

Mindehhez pedig aktuális előadásában most Shakespeare klasszikus történetét meséli el nekünk Noémi, aki az egykori vígjátékra felépített táncos koreográfiájában egy-egy szerelmespár viszontagságait idézi majd meg a színpadon, méghozzá rengeteg mulatságos pillanat társaságában.

A műhöz ráadásul kifejezett merészséggel nyúlt a koreográfus, aki olyan kérdéseket tett fel az alkotás során, hogy vajon lehetséges-e, hogy Beatrice és Benedetto, az örök civakodás megtestesítői végül szerelmesek lesznek egymásba? A hős szerelmes Hero és Claudio pedig végül szakíthatnak a gaz gonosztevő közbeékelődése miatt?

A Sok hűhó semmiért táncelőadás koreográfiáját Kulcsár Noémi készítette, dramaturgja Cseh Dávid volt, az előadást pedig a Tellabor társulatnak köszönhetjük.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!