Programok Siófok közelében: Lady style workshop táncfoglalkozás

Szeretnénk megtanulni igazi nőként táncolni? Ebben az esetben érdemes a Salsa Sabrosa Tánciskola eseményét választani, mely a siófoki programok mellett január 29-én, szombaton délelőtt 10 órától várja az érdeklődőket Veszprémben, a Budapest út 75-ös szám alatt.

A Lady style workshop névre keresztelt esemény lényege az, hogy a hölgyek zárt körülmények között, teljesen szabadon, maguk között elsajátíthassák, hogy miként kell nőiesebben táncolni akár a négy fal között, akár a nyilvános eseményeken.

Ez a kis workshop tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy egy kicsit felkeltsük a bennünk szunnyadó nőt, miközben néhány órányi énidőt is biztosíthatunk magunknak, amikor csak magunkra koncentrálhatunk, illetve más nők társaságában inspirálódhatunk.

Az esemény tökéletesen alkalmas a fentiek mellett arra is, hogy egy kicsit fejleszthessük magunkat, bővítsük tánctudásunkat és eszköztárunkat. A workshop részeként lesz külön ráhangolódás, beszélgetések a lelki oldalról, de külön kitérnek majd a résztvevők a kar- és forgástechnikára, a szóló tánc során felhasználható elemekre, illetve a párostánc különleges mozgásformáira.

A foglalkozás két szinten valósul majd meg január 29-én. Elsőként délelőtt 10 órától indul az első szint, ahol azok találhatják meg számításaikat, akik teljesen kezdők, vagy csak néhány hónapja kezdtek el táncolni, ezáltal tisztában vannak néhány figurával, mint a Dile Que No, a Guapea, az Enchufe vagy a Vacila.

A második szint aztán 12:45-től indul, és ide a szervezők már inkább azokat várják, akik egy kicsit gyakorlottabbak, tehát nem kezdő táncosok. Nyilván az alapok itt is előkerülnek majd, de sokkal összetettebb táncmozdulatokra kerülhet majd sor.