Programok Siófok közelében: látogatás a Magyar Jóga Akadémián

Mindig szerettünk volna elsajátítani a jógázás alapjait? Amennyiben megfelelő segítségre lenne szükségünk, akkor most itt a lehetőség, a siófoki programok részeként ugyanis lehetőségünk nyílik az otthonunk kényelméből látogatást tenni a Magyar Jóga Akadémián.

A Veszprém, József Attila utca 9-es szám alatt megtalálható Ahimsza Jógaközpont ugyanis mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy némi különdíj ellenében egy online látogatást tegyen az akadémián, és betekintést nyerhessen az ott folyó képzés sajátosságaiba, illetve színvonalába egyaránt.

A Zoomon keresztül követhető bemutató – regisztráció a magyarjogaakademia@gmail.com e-mail címen –, egy komplett hétvégi órarendet felölel majd, így a nyitó mantráktól és a ráhangolódástól kezdve megismerhetjük az Iyengár segédeszköz működését, az emésztőrendszer anatómiáját, az öt elmeállapotot, majd az ebéd után a kiválasztó rendszer anatómiáját, a mantra tudományát, illetve a pránájáma gyakorlást.

Ezen felül betekintést nyerhetünk már az Ászana gyakorlásba, ismerkedhetünk jógatörténettel, de az öt szeretetnyelv és a modern táplálkozás tudománya kapcsán szintén bővíthetjük alapismereteinket – még ha csak közvetett módon is.

Az online látogatás lényege, hogy az érdeklődők a saját szemükkel láthassák, hogy az akadémia milyen kimagasló színvonalú munkát végez, illetve milyen magas szintű oktatást nyújt azok számára, akik szeretnék elsajátítani ezt a tudományt.