Programok Siófok közelében: Lélekgyöngyök – Ásványkarkötő készítő workshop

Aki már régóta szeretett volna magának egy kis különleges énidőt, aminek részeként saját ásványkarkötőt készíthet magának, akkor érdemes lehet számára október 8-án, pénteken délután 16:30-kor a siófoki programok mellett ellátogatni a közeli Veszprémbe.

A városban megtalálható Az Új Hely nevű helyszínen (Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15.) egy különleges ásványkarkötő készítő workshop veszi kezdetét Lélegyöngyök címmel, mely egyszerre lesz kreatív és egyben önismereti tréning is azok számára, akik szeretnének részesei lenni ennek az egésznek.

A Lélekgyöngyök részeként egy mély alkotómunka veszi majd kezdetét, amivel csatlakozhatunk az Aura-Soma színes világába, és részt vehetünk egy vérbeli belső utazáson, azaz kapunk legalább háromórányi énidőt, némi önismereti tréninget, illetve egy kreatív önkifejezési formát is.

A workshop részeként lehetőségünk nyílik majd kiválasztani a saját Aura-Soma színes üvegünket, mely tökéletesen tükrözi majd a tudatalattinkat, a személyiségünket, és tisztán láthatjuk majd vele, hogy mire vágyik valójában a lelkünk, merre akarunk tovább haladni, és mit akarunk megvalósítani mindebből.

A kiválasztott üvegünkkel ráadásul megtanulhatunk majd egy nagyon egyszerű és könnyű meditáció részeként összekapcsolódni, ezáltal ténylegesen eljuthatnak hozzánk a színek üzenetei, majd az alkotói folyamat során a gyógyító ásványokból elkészíthetjük a saját karkötőnket.

Ez nemcsak segít majd abban, hogy jobban elmélyüljünk önmagunkban, hanem egyszerűbben választ kaphatunk a minket foglalkoztató kérdésekre, és minél többször viseljük ezután a karkötőnket, annál jobban segíti a bennünk zajló pozitív folyamatok kimenetelét.