Programok Siófok közelében: I love retro fesztivál

2016. augusztus 5. és augusztus 7. között a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére idén is megrendezésre kerül a közeli Balatonfűzfőn az I love retro fesztivál, ahol néhány napon keresztül minden a régmúlt időkről szól majd – méghozzá a nagy sikert elért Siófoki Nagy Retro Fesztiválok mintájára.

A balatonfűzfői Surf Beachen megrendezésre kerülő zenei eseményen a cél az volt, hogy mind a zenekarok, mint a fesztivál tematikája, megjelenése és atmoszférája kapcsán páratlan retro hangulatot nyújtson, és visszaidézze számunkra a nyolcvanas, kilencvenes évek legnagyobb balatoni partijait.

A fesztiválon résztvevők emiatt három teljes napon át egy kisebb időutazáson vehetnek majd részt, méghozzá régen hallott slágerekkel, illetve hazai és külföldi fellépőkkel egyaránt. A legnagyobb korabeli dalok felcsendülésével így felidézhetjük az első balatoni nyaralásokat a családdal vagy a barátokkal, az első balatoni szerelmeket, pancsolásokat, lángos-evéseket és így tovább.

Ehhez augusztus 5-én, avagy a fesztivál nyitónapján olyan zenekarok segítenek majd, mint DJ Newl, Dterbinszky, Dj Quicksilver vagy a Three Drives, akik egyaránt egy nagy adag retro szettel készülnek számunkra.

Augusztus 6-án aztán egy nagy visszatérőként aposztrofált meglepetés fellépő mellett láthatjuk a színpadon a német Haddaway-t, de olyan hazai retro sztárok is koncertet adnak, mint a Kozmix, az UFO, a Groovehouse, a Desperado, Dominique, a Spytheghost, Krisz Rudi, Erős-Spigiboy és az Animal Cannibals.

A fesztivált aztán augusztus 7-én Zoltán Erika 30. jubileumi nagykoncertje zárja, aki mellett fellép még aznap is egy meglepetés sztár, de a Retro Macho’s mellett (Kefir és Csordás Tibi új duója) a francia Kaoma lesz a nap exkluzív fellépője.