Programok Siófok közelében: Magtár Majális anyák napi műsorral

Rendhagyó családi majális részeseivé válhatnak azok, akik május 1-jén ellátogatnak a siófoki programok mellett Veszprémbe, ahol a Petőfi Színházban egy egész délutánt felölelő eseménysorozat veszi kezdetét a korabeli majálisok hangulatát idézve.

Az események délután 15 órától indulnak, méghozzá a Kukamese című zenés mesejátékkal, ami elsődlegesen a kisebb korosztálynak szól, noha a felnőttek is igazán sokat tanulhatnak belőle a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról és lehetőségeiről.

A tanulságos kis történetben Kukasziget lakóit ismerhetjük meg, akik egy fergeteges kalanddal szolgálnak majd nekünk a környezetvédelmi téma kapcsán. Sőt mi több, az előadás után érdemes lesz még kicsit maradniuk a kicsiknek, hiszen Matthew Lenner egy vérbeli gyerekdiscóval készül a kisebbek számára.

Majális ide vagy oda, május első vasárnapja az anyák ünnepe is egyben, ezért nagyon fontos, hogy délután 18 órától egy különleges kultúrműsorral lephetjük meg saját édesanyánkat vagy nagymamánkat.

Ez a zenés est a Kerényi Imre Kult-Magtárban kerül megrendezésre Úgy szeretném meghálálni… címmel, ami egy anyák napi zenés összeállítással szolgál az édesanyák számára. Lesznek musicalek, táncdalok, de megannyi örökzöld meglepetés is, tehát megható pillanatokból nem lesz hiány.

Ha irigyeltük a gyermekektől a discót, akkor 21 órától eljön majd a mi időnk, hiszen ismét Matthew Lenner DJ lép majd színpadra annak érdekében, hogy egy igazi Retro Discóval kedveskedjen az érdeklődők számára, akik felidézhetik a korabeli táncmulatságok hangulatát.

A belépés mindegyik eseményre teljesen díjtalan, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött!