Programok Siófok közelében: Mása és a Medve mesemusical Veszprémben

A gyermekeknek szóló előadások kedvelőinek nagy örömére a siófoki programok mellett érdemes lesz június 6-án, azaz szombaton délután 17 órai kezdettel ellátogatni Veszprémbe, lévén a megyeszékhelyre érkezik az ország egyik legnépszerűbb gyermekprodukciója.

Történetesen a Mása és a Medve mesemusicalről van szó, melynek középpontjába a kis Mása, egy aprócska, nyughatatlan és igazi rosszcsont kislány került aki egy igazi energiabomba, mindig kitalál valamit, és mindig nagy bosszúságot okoz ezzel a Medvének, aki a legjobb barátjaként éppen az ő ellentéte.

A mesemusical részeként Mása és a Medve most egy nagy bonyodalomba keverednek, aminek részeként egy óriási nyomozás vár a kis csapatra, melyhez csatlakozik Rózi, a malac, de ott lesz a nyuszi, a mókus és persze a farkastestvérek sem maradhatnak ki a sorból.

A történet egyik különleges szereplője Kétkedőssy professzor, aki Másával és a többi kisállattal ellentétben nem hisz sem a csodákban, sem a varázslatokban, de lassacskán rá kell döbbennie neki is, hogy téveszméket követ, hiszen megjelenik a színen egy jeti, akinek képességeit nehezen lehetne másként magyarázni.

A Magyarországon is nagy sikerrel futó rajzfilmsorozat alapján készült gyerekmusical egy magyar alkotógárda segítségével lett összeállítva, az ismert szereplők oldalán pedig nemcsak egy nagyszerű kis történet vár ránk, de olyan dolgokra taníthatják meg az apróságokat, mint a barátság, a szabadság, a gondoskodás vagy éppen a kreativitás.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!