Programok Siófok közelében: Mentor-Mentee Online Konferencia Veszprémben

Amennyiben mindig is szerettünk volna valós tudást szeretni azzal kapcsolatban, hogy mi kell egy sikeres cég elindításához, illetve a vállalkozóvá váláshoz, akkor most itt a nagy alkalom, a siófoki programok részeként ugyanis érdemes részt venni a veszprémi Mentor-Mentee Online Konferencián.

Bár a kérdéses esemény eredetileg természetesen nem ilyen formában valósult volna meg, azonban a járványhelyzetre való tekintettel a BossConnect Mentor Program szervezői kénytelenek lesznek online megvalósítani az eseményt, aminek részeként egy sikeres cégtulajdonost vagy felsővezetőt választhatunk mentorunknak.

Ezzel gyakorlatilag rögtön hozzáférést kapunk egy olyan titkos recepthez, amivel egyenes utunk lesz a siker felé, hiszen csatlakozásunkkal a vezetők legalább fél éven át segítenek majd nekünk konzultációkkal azért, hogy elindíthassuk sikeres vállalkozásunkat, illetve komolyabb vállalati karriert indíthassunk útnak.

A mentoroktól lehetőségünk nyílik bármit megkérdezni, legyen szó akár olyan dolgokról, mint az adózás, a kapcsolatépítés, a lobbi vagy éppen az üzletszerzés, sőt mi több, ha az alkalmazottak motiválása a cél, akkor is kaphatunk tőlük segítséget, de ami ennél is fontosabb, hogy mindvégig igazán gyakorlati tanácsokat kaphatunk tőlük.

Az esemény december 15-én, délután 17 órai kezdettel indul útnak, és a részvétel ugyan teljesen ingyenes, ellenben regisztrációhoz kötött, amit a nemeth.kira@mentorveszprem.hu e-mail címen tudunk jelezni a program szervezőinek.

Az esemény első negyed órája az online bejelentkezéssel, a résztvevők rögzítésével zajlik, majd ezt követően indul a köszöntő, a Mentor Program működésének bemutatása, melyet 18 órától konkrétan a mentorok bemutatása követ, aztán 18:30-tól interaktív beszélgetések során választhatunk magunknak megfelelő segítséget.