Programok Siófok közelében: Miénk a Város Fesztivál

Szeptemberben sem maradnak izgalmak nélkül a siófoki programok kedvelői, lévén 2016. szeptember 2-tól két teljes napon át várja a környéken élőket és pihenőket a Miénk a Város Fesztivál Kaposváron, ahol a szokásoknak megfelelően rengeteg izgalomban lehet részük a helyszínre érkezőknek, méghozzá a megszokottan változatos előadások és egyebek mellett.

A Miénk a Város Fesztivál ugyanis az idei esztendőben is egy olyan speciális bor- és gasztronómiai fesztivál lesz, amely Kaposvár belvárosában, nem csak igényes, hanem különleges és változatos programokkal, rengeteg zenével, családi elfoglaltságokkal és mozi délutánokkal vár majd ránk.

Ennek megfelelően olyan sztárfellépők várnak majd ránk, mint a Bogy & The Berry, Szikora Róbert és az R-GO, a Belga, a Halott Pénz, valamint a gyerekek legnagyobb örömére még az Alma Együttes, de a hétvége egyik fénypontja határozottan az EDDA Művek koncertje lesz. Mellettük természetesen számtalan helyi együttes előadása, és különféle fellépők is lesznek a hétvégén, így lesz SoftMotel DJ szett, Zozzember lemezbemutató, valamint a Bódis-Nagy Katinka Táncstúdió, a Nita Dance Club és a Danza Del Amor SE műsora, méghozzá Sörös Adrián vezetésével Latin fitneszbemutató.

Főként szeptember 3-án aztán a gyerekprogramokért rajongók is megtalálják számításaikat, ezáltal délellőtt a Piroska és a Farkas zenés gyermekszínházi darabnak örülhetnek a legkisebbek, ami mellett a nap folyamán a Vattacukor zenekar gyerekműsorára is sor kerül.

Ezen felül fellép még a kaposvári katolikus iskola fúvószenekara, a VOX Énekegyüttes, valamint a Füred Rock Szín Kör és a Kaposvár Helyőrségi Zenekar is, akik egy közös műsorral készülnek az érdeklődőknek. Az események helyszínei a Kossuth tér, a Szivárvány-terasz, valamint a Hangár-terasz lesznek.