Programok Siófok közelében: Modern Makramé Workshop a Feltöltő Pontban

Újabb különleges és rendhagyó workshop kerül megrendezésre a Balaton fővárosának közelében, siófoki programok részeként elérhető veszprémi Feltöltő Pontban, ahol lehetőségünk nyílik arra, hogy lépésről-lépésre elsajátíthassuk a makramé készítésének tudományát.

Az esemény február 28-án, vasárnap délután 15 és 18 óra között kerül megrendezésre, részeként pedig lehetőségünk nyílik megtudni, hogy milyen sok lehetőséget rejt magában a makramé technika elsajátítása. Ennek az oka, hogy a workshop részeként nem csak a sokak által ismert alapvető csomózási technikákkal ismerkedhetünk meg.

Éppen ellenkezőleg, a cél az, hogy olyan trükköket és praktikákat is lehetőségünk legyen elsajátítani, melyek a jövőben nagy segítségünkre lehetnek, miközben a workshopra még akkor is bátran jelentkezhetünk, ha korábban semmilyen kapcsolatunk nem volt ezzel a kézműves technikával, hiszen kezdők egyaránt hamar elsajátíthatják művészetét.

A kérdéses foglalkozás során a szervezők ügyeltek arra, hogy kizárólag újrahasznosított makramé zsinórfonallal és 100 százalékban organikus pamut fonallal dolgozzanak az érkezők, melyek nemcsak környezetbarát tulajdonságokkal rendelkeznek, de a tapintásuk és a textúrájuk egyaránt rendkívül kifinomult.

Az izgalmas kézművestechnika által otthonunk legszebb dekorációit készíthetjük majd el teljesen saját színek és elképzelések mellett. A workshop kizárólag akkor kerül megtartásra, ha legalább három fő jelentkezett, ugyanakkor a járványhelyzet miatt maximum limit is várható, méghozzá hat fő jelentkezése mellett. A foglalkozást Fazekas Fanny, a Feltöltő Pont munkatársa tartja, aki évek óta a makramé technika megszállottja.