Programok Siófok közelében: mosható pelenka workshop és csevegő Veszprémben

Az eldobható pelenkák ugyan egyszerűnek tekinthetők, de hatékonyságuk megkérdőjelezhető, miközben a környezettudatos gondolkodással is tökéletesen ellentétesek. A siófoki programok részeként azonban most lehetőségünk nyílik arra, hogy megismerjünk egy kiváló alternatívát!

Ha minket is érdekel a dolog, látogassunk el április 11-én, vasárnap délelőtt fél 10-től a veszprémi Feltöltő Pontba, ahol lehetőségünk nyílik arra, hogy megismerkedhessünk a modern mosható pelenkákkal, a pelenkák jövőjével. Mivel a téma rendkívül összetett, sőt könnyű elveszni az egyes fajták és mosási útmutatók között, ezért most a téma igazi szakértőitől kérhetünk segítséget.

Konkrétan például más anyukáktól, akik már használják egy ideje a mosható pelenkákat, ezáltal valóban szinte bármilyen kérdésünkre választ kaphatunk, így A-tól Z-ig mindent megtudhatunk a mosható pelenkák előnyeiről és esetleges hátrányairól, sőt mosási kisokost is kapunk, hogy mégis mivel, meddig és hogyan tisztítsuk meg ezeket.

A helyszínen minden hasznos információt megtudhatunk és kérdéseket tehetünk fel akár még arról is, hogy miként moshatjuk a pelenkákat akkor, ha éppen nem tartózkodunk otthon, sőt mi több, élőben szemügyre vehetünk, kipróbálhatunk néhány modern mosható pelust, hogy ne csak elképzelésünk, hanem konkrét tapasztalatunk is legyen.

Mivel egy maximálisan bababarát rendezvényről van szó, ezért a természetesen nyugodtan elvihetjük gyermekünket is az eseményre, azonban ne felejtsünk el előzetesen regisztrálni, hiszen a szervezők maximum 8 fő jelentkezése mellett tudják megtartani az eseményt. Az esemény belépőjegy-köteles!