Programok Siófok közelében: nagy DJ parti Tihanyban

Aki szeretne egy igazán nagyot partizni még a karácsonyi szezon előtt, annak érdemes lehet a siófoki programok mellett ellátogatnia december 12-én Tihanyba, ahol délután 17 órai kezdettel egy rendkívül különleges lemezlovas szett részesei lehetünk.

A Be Massive Horizon x Daytime party x Tihanyi Echo Terrace névre keresztelt eseménynek az Echo Restaurant & Café ad otthont, amihez hasonló eseményre már volt példa korábban is Tihanyban, így gyakorlatilag a 2019 tavaszán elindított hagyományokat szeretnék most tovább folytatni a szervezők.

Akkor ugyanis egyetlen DJ szett erejéig ugyan, de az érkezőknek lehetőségük volt gyönyörködni a tihanyi táj szépségeiben úgy, hogy közben a legjobb zenék és mixek szóltak a háttérben, azonban ez a mostani esemény egy kicsit tovább gondolja az ott elkezdett alapokat, hiszen a nézelődés helyett és mellett a tánc is fontos szerepet kap.

A Horizon sorozat harmadik alkalommal történő megrendezésekor ugyanis nagyokat táncolhatunk a legjobb DJ szettekre, azonban nem árt igyekezni a foglalással, hiszen a helyszín annyira különleges, hogy a férőhelyek rendkívül limitáltak – függetlenül a járványhelyzettől.

Tihanyt egyébiránt közel sem csak az ilyen különleges események miatt érdemes felkeresni, hanem azért is, mert az ország egyik legszebb fekvésű helyszínéről van szó, mely félszigetként a Balatonba nyúlva szó szerint bővelkedik a természeti sajátosságokban, de a híres tihanyi visszhangot is minden magyar embernek hallania kell egyszer életében, mely a tihanyi apátság és a Visszhang-domb között hallható.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!