Programok Siófok közelében: Nagy utazás Dés László koncertjén

Ha szeretjük az örökzöld magyar könnyűzenét, az évtizedek óta örök és divatos slágereket, akkor a siófoki programok mellett látogassunk el a közeli Veszprémbe, ahol április 20-án, azaz most pénteken este 19 órától kétórás nagykoncertet ad Dés László a Hangvilla nagytermében.

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő… Csupa-csupa ismert magyar sláger, melyek szerzője és előadója Dés László volt, a Kossuth díjas zeneszerző és előadóművész, aki rendkívüli zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invenciók sokaságával rendelkezik. Személyéhez megannyi ismert sláger, színpadi és filmzenék, sőt jazzformációk is kötődnek, ezáltal dalaiba nap mint nap belefuthatunk hol a rádiót hallgatva, hol a televíziót nézve. Egyedi szaxofonjátékát a jazzrajongóktól kezdve a pop- és a rockzene kedvelői egyaránt évtizedek óta kedvelik, művei pedig több mint negyven szerzői lemezen és hat DVD-n hallhatók, illetve láthatók.

Az elmúlt három évben Dés László rendkívül elfoglalt volt különféle zeneszerzői munkáival, így a Pál utcai fiúkat és a Vágy villamosát jegyezte, azonban most hosszú-hosszú várakozás után végre összepróbálta zenekarával ezt a nagykoncertet, aminek részeként főként saját dalokat ad elő a poposabb, befogadhatóbb műfajból.

Természetesen lesznek a repertoárban igazi slágerek, filmzenék, de mindemellett újabb zenei gyöngyszemek is, így a fentiekben említett híres dalok egyike sem marad majd ki a dallistából. Sőt mi több, a művész úr a koncert során számtalan zenei meglepetéssel is szolgál majd a látogatóknak, amihez kivételes tehetséggel megáldott muzsikusok biztosítják a talpalávalót.