Programok Siófok közelében: Natúr Grill Fesztivál Alsóörsön

Aki imádja a finom és friss grillételeket, ezen felül pedig szívesen fogyasztaná kedvenc ételeit még így őszidőben is, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet október 17-én, azaz vasárnap ellátogatni Alsóörsre, méghozzá a Natúr Grill Fesztivál érdekében.

A kérdéses esemény azért jött létre, hogy bebizonyítsa: a Balatonon lenni nemcsak a nyári szezonban óriási élmény, éppen ellenkezőleg, még ősszel is rengeteg különleges kalandba bonyolódhatunk, például a hűvösebb idő egyáltalán nem akadálya a szabadtűzi grillezésnek.

A hagyományteremtő szándékkal elindított első Natúr Grill Fesztivál részeként az lesz a cél, hogy az érkezők a saját szemükkel láthassák az egészben sült, natúr fűszerezésű húsok, valamint a hozzájuk kapcsolódó finom köretek elkészítését, miközben a kapcsolódó standoknál a legjobb natúrborokat töltögetik majd.

A fesztiválon ráadásul nemcsak ehetünk egy jót, hanem bulizhatunk is, hiszen lesz kapcsolódó zenei koncert, amihez a hátteret a Bárterápia zenekar biztosítja, akik megmutatják az igazi örömzenélés legmagasabb szintjét.

A banda ugyanis 2016-ban, egy alkoholgőzős zeneiskolai partin alakult, miután a jelenlévők hangszert ragadtak és nekiláttak egyfajta akusztikus utcai indie-popot játszani. Így született meg a banda, akik azóta már a legnagyobb hazai fesztiválokat is megjárták, sőt a duó az élet minden területén összeforrott.

Ők biztosítják majd a hétvége során a bulihangulatot, ezzel egyetemben a békét, a szeretetet, a mókát és a kacagást.