Programok Siófok közelében: Natura Nap, valamint Mazsola és Tádé bábelőadás

Felnőttek és gyerekek egyaránt találhatnak maguknak kitűnő elfoglaltságot április utolsó hétvégéjén abban az esetben, ha a siófoki programok mellett ellátogatnak a közeli Veszprémbe, ahol az Agóra Kulturális Központ rengeteg érdekességgel kecsegtet majd az érdeklődők számára.

Április 25-én, azaz szombaton reggel fél 8-tól egészen 18 óráig például különleges Natura Nap kerül megrendezésre, ahol egy napra a spirituális énünk kerekedhet felül a materialista oldalunk kárára, mely igazi feltöltődés lesz – a kapcsolódó programoknak hála ráadásul nemcsak a miért, hanem a hogyan kérdésre is válaszolhatunk.

Az eseményen számíthatunk kapcsolódó tematikus kiállításokra, jógára, meditációkra, előadásokra, állapotfelmérésekre, de természetesen kapcsolódó szolgáltatások, így masszázs vagy életmódtanácsadás is várható. Mindez ráadásul Kálazi Ági tradicionális reiki mester és tanár közreműködésével!

Amennyiben gyermekünk számára szeretnénk maradandó és klasszikus mesés élményeket adni, akkor április 26-án, vasárnap délután 16 és 17 óra között látogassunk el a veszprémi Agórába, ahol a Mazsola és Tádé bábelőadásra kerülhet majd sor a kulturális központ színpadán.

A mindössze 60 perces előadás során a két legendás magyar mesehős néhány klasszikus, a felnőttek által talán már jól ismert története kerül feldolgozásra, de bőven lesz új elem is, így a megtekintése mindenkinek ajánlott.

FIGYELEM: a rendezvények a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmaradnak!