Programok Siófok közelében: Nyílt nap a Petőfi Színházban

Aki szívesen utazna egy kicsit a siófoki programok mellett a közeli Veszprémbe azért, hogy változatos előadásokon vegyen részt, az látogasson el szeptember 15-én, azaz most szombaton a Petőfi Színházba, ahol idén is megrendezésre kerül a kapcsolódó nyílt nap.

A Hétpróba a bérletekért névre keresztelt zenés utazás szeptember 15-én, délután 15 órától veszi kezdetét, a főszerepben egy izgalmas utazással a Petőfi Színház kisvonatával, aminek részeként megismerkedhetünk a színház művészetivel, a fiatal szereplők pedig egy zenés műsorral kedveskednek a folyamatosan utazó közönség számára. Az esemény során nemcsak lehetőségük nyílik a látogatóknak betekintést nyerni a színház működésének hátterébe és megismerni a kulisszákat, mindemellett még kedvezményes bérletvásárlásra is lehetőség nyílik, sőt mi több, sajátos vetélkedő is várja a résztvevőket. Az eseményre a Petőfi Színházban (Veszprém, Óvári Ferenc utca 2.) kerül sor.

Amennyiben inkább egy zenei programra fájna a fogunk, szeptember 10-12. között rendezik a városban az Egygitáros Minifesztivál az egyetemen című rendezvény, mely a Pannon Egyetem E kamaráján várja az érdeklődőket. Szeptember 10-én, hétfő este 20 órakor elsőként Pető Ádám lép színpadra, és míg másnap Hangácsi Márton kapja a főszerepet, szerdán Zselenszky Tamás zenél majd az egybegyűltek számára, Az Egyetem utca 10-es szám alatti esemény a PE Kultúraszervező Csoport ingyenes rendezvényeként várja az érdeklődőket.