Programok Siófok közelében: nyolcrészes sorozat a csakrák működéséről

Ha mindig is szerettünk volna megismerkedni a csakrák működésével, és szeretnénk egy igazán bensőséges esemény részeseivé válni, akkor csatlakozzunk a siófoki programok részeként a veszprémi Cholnoky utcában megtalálható Feltöltő Pontban február 22-én, délután 17:30-tól induló Csakra Sorozathoz.

A kérdéses esemény egy sorozat kezdete lesz, mely nyolc teljes részből áll majd, részeként pedig lehetőségünk nyílik megismerkedni a csakrák működésével, azok funkcióival, színeivel, kristályaival, valamint a hozzájuk kapcsolódó energiákkal és információkkal egyaránt, így kiderülhet, hogy miért is olyan fontosak ezek a mindennapi életben, és miért lényeges ezeknek az energiaközpontoknak a rendszeres karbantartása.

Az előadássorozat legelső részében az érdeklődők megismerkedhetnek az alapokkal, mintegy ráhangolódásként lehetőségük nyílik megismerni, hogy mi vár rájuk az elkövetkezendőkben, így a többi esemény részeként már egy-egy konkrét csakra kerül bemutatásra, minden esetben egy kapcsolódó elmélyülés, valamint ajándék marokkő társaságában.

Fontos, hogy az előadások után mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy elkészítse saját csakra karkötőjét. Ez nem kötelező, ellenben aki részt vesz mindegyik előadáson, az teljesen ingyen elkészítheti majd az utolsó alkalommal a saját teljes csakrakarkötőjét, ami mind a hét energiaközpontot felöleli.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy mivel egy egybefüggő előadásanyagról van szó, ezért lehetőség szerint csak azok jelentkezzenek, akik mindegyik alkalmon ott tudnak majd lenni. Az előadásokon a maximális létszám 8 fő, akiknek kötelező jelleggel be kell tartaniuk a jelenlegi járványügyi intézkedésekhez kapcsolódó utasításokat.