Programok Siófok közelében: önbizalom növelő jobb agyféltekés rajztanfolyam

Igazán különleges esemény, egy garantáltan az egész életünket megváltoztató lehetőség részeseivé válhatunk abban az esetben, ha a siófoki programok mellett április 17. és április 19. között ellátogatunk Alsóörsre, ahol egy olyan különleges jobb agyféltekés rajztanfolyam részeseivé válhatunk, mely képes lesz alaposan megnövelni önbizalmunkat.

A képzés nem is annyira képzés, mint inkább egy önismereti tréning, aminek részeként maximum 16 fő, tehát egy kis csapat vehet részt, akik vélhetően azért jelentkeznek a programra, mert egészen hasonlítanak egymáshoz. Itt nincsenek párórás képzések, itt egész napok vannak, melyek lehetőséget kínálnak arra, hogy átállítsuk agyunkat a rajzolásra.

Mindezt ráadásul egy szakképzett mentor, Dankó Péter irányítja majd, aki folyamatosan figyeli a résztvevőket, szükség esetén segíti és instruálja őket, kérdéseinkre pedig a legjobb tudása szerint igyekszik válaszolni, miközben egy pillanatig sem erőlteti ránk azt, amit nem szeretnénk, csak azt rajzoljuk, amit szeretnénk.

A háromnapos kurzus során egy humoros és jó hangvételű tanfolyam vár ránk, melynek részeként eljuthatunk a portrérajzolás legmagasabb szintjére, miközben lehet szabadon beszélgetni, teázni, kávézni és élvezni az alkotás örömeit, noha a háttérben mindvégig egy komoly tematika épül fel.

Ennek részeként megtudhatjuk, hogy miért veszett el anno a rajzolásba vetett hitünk és önbizalmunk, hogy miért nem tudtuk lerajzolni, amit láttunk, ezáltal lépésről-lépésre haladva végül egy olyan alkotást vehetünk kézbe, aminek a megvalósíthatóságát korábban soha nem hittük volna el magunkról.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!