Programok Siófok közelében: Önismereti Kávézó Veszprémben

Szeretnénk tudatosan indítani és élni az idei esztendőt? Hangozzék bármilyen furcsán is, az ember a saját sorsának a kovácsa, és amennyiben január 25-én, kedden a siófoki programok mellett ellátogatunk a közeli Veszprémbe, részesei lehetünk egy olyan Önismereti Kávézónak, ahol az egész évünket megtervezhetjük.

Hogyan és miként? Pontosan erre a kérdésre kapunk válaszokat az Életfonal Mentálhigiénés Élményműhelyben, ahol jól és reálisan tudjuk majd látni az idei évünket. A kétórás előadás során – mely délután 17 és 19 óra között kerül megrendezésre – egy finom kávé vagy tea mellett, garantáltan jó hangulatban és biztonságos környezetben tudunk beszélgetni, illetve elmélyülni egy kicsit a lehetőségeinkben.

A kérdéses eseményen az egyes témák feldolgozása során rengeteg dramatikus elem is felhasználásra kerül, aminek részeként minden résztvevőnek lehetősége nyílik megismerni a pszichodráma technikáját és eszköztárát egyaránt.

A havi egyszer megrendezésre kerülő eseménysorozat januári témáján rengeteg kérdést feltehetünk majd magunknak, többségüket pedig meg is válaszolhatjuk. Példának okáért nem sikerült betartani az újévi fogadalmunkat? Képtelenek vagyunk megfelelően menedzselni az időnket? Szükségünk van változásra, de fogalmunk sincs, hogy miként kezdjünk hozzá? Mindenképpen valami újra, valami minőségi dologra van szükségünk ezen a téren?

Bármelyik kérdés is érintett meg az elhangzottak közül, az eseményen garantáltan választ kaphatunk rá. Ha már régóta ott a szándék, hogy változni kell, akkor jelentkezzünk az eseményre, ahol legalább 6-, maximum 12 fő vehet részt.