Programok Siófok közelében: online kiállítászáró a Pannon Egyetemen

A járványhelyzetre való tekintettel online zárásra kényszerül aktuális kiállítása kapcsán a Pannon Fényképészkör Egyesület, akik a siófoki programok részeként, a Pannon Egyetemen nyitották meg tárlatukat, mely a vírus miatt sajnos nem úgy zajlott le, ahogyan a szervezők és résztvevők elképzelték, de a zárásnak így is megadják a módját.

Ennek megfelelően február 2-án, kedden este 19 óra magasságában online kiállítászáróra kerül sor a közösségi oldalakon, aminek részeként köszöntőt mond majd Ruppert Tamás, a fényképészegyesület elnöke, melyet Felföldi Gábor kulturális referens fotós novellafelolvasása követ majd.

Ezt követően a nézők megtekinthetik majd a tárlat összes fotóját, amihez egy külön online vetítést készítettek a szervezők, miközben a látottakat az alkotók narrációjával vehetjük szemügyre ezeket, míg az esemény zárásaként Dr. Abony János professzor, a Pannon Egyetem tudományos és stratégiai dékánhelyettese mond beszédet.

A tárlaton a következő amatőr fényképészek munkáit tekinthettük meg: Császár László, Csonka-Szabó Margit, Gyuroski Attila, Koszi Levente, Nagy László, Ruppert Tamás, Szente Benjamin, Tál Dominik, Vas Enikő, Vékony Balázs és Zámbó Szilárd.

A tizenegy kiállító teljesen sajátos, önálló ízlésvilágot és perspektívát képviselő fotókkal nevezett az eseményre, éppen ezért érdemes minden egyes alkotó munkájában, minden egyes témában alaposabban is elmerülni, hiszen mindegyik teljesen sajátos élményt, illetve atmoszférát kínál majd a nézők számára.

Az online tárlatzárást már csak ezrét sem szabad kihagyni, hiszen ilyen sok és ilyen eltérő tematikát képviselő fotós kiállítást mostanában biztosan nem láthatunk majd sehol máshol.