Programok Siófok közelében: operett műsor Oszvald Marikával

A magyar operett messze földön híres, és különösen Siófokon hatalmas hagyománya van, köszönhetően Kálmán Imrének, az egykori zeneszerzőnek, azonban ennek ellenére sem a siófoki programok részeként, hanem a Balaton fővárosának közelében élvezhetjük a műfaj legnagyobb örökzöld klasszikusait.

Augusztus 20-án, azaz csütörtökön délután 18 órakor ugyanis érdemes lehet ellátogatni Balatonfenyvesre, mely Siófoktól alig pár percnyi autóútra található – akár még egy nagyobb túra vagy kerékpározás során is ellátogathatunk oda –, a Kultkikötő – Kultúrtér (Balatonfenyves, Kölcsey u. 14.) színpadán ugyanis Oszvald Marika lesz a sztárvendég.

A kortárs magyar operett egyik arca és hangja egy olyan műsort hoz majd el a magyar tenger partjára, ami egyenesen a Pesti Vigadót idézi majd fel előttünk, de természetesen nemcsak a dalok, hanem a csodálatos díszletek, a rengeteg rózsa és orchidea egyaránt képes lesz mosolyt csalni a szemünkre, miközben a színpadon a sokak által ismert dallamok csendülnek majd fel.

Oszvald Marika szubrett Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész, operett énekes, valamint a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja bár önmagában is képes lenne elvinni a hátán az egész műsort, azonban mellette még más ismert hírességek, mondhatni legendás hangok lesznek hallhatók.

Színpadra lép majd mellette például Bálint Csaba tenor, de Birinyi Mónika szubrett is, aki nemcsak csodás hangjával, hanem bájos megjelenésével is képes lesz elrabolni a közönséget. Az Orfeum Vándorszínpad részeként érkező produkció neve már önmagában garanciát jelent a minőségre, valamint az emlékezetes előadásra.