Programok Siófok közelében: Palackba zárt üzenetek az Angyalaidtól

Amennyiben szeretünk a bensőnkre koncentrálni, mindemellett pedig fejlesztenénk saját lelkünket, akkor érdemes lehet január 27-én, szerdán délelőtt ellátogatni a veszprémi Az Új Helyre (Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15. fsz.14.), ahol a siófoki programok mellett megismerkedhetünk az Aura-Soma technikával.

Hogy mi az az Aura-Soma? Ránézésre csak egy-egy színes palack, semmi több, azonban segítségével meglepően mély és újszerű rálátást kaphatunk mindarra, ami a bensőnkben lakozik. Merthogy ahol fény van, ott színek is vannak, hatásuk pedig képes arra, hogy új megvilágításba helyezze a mindennapjainkat, miközben bármikor segítségül hívhatjuk őket.

Az egész alapelve, hogy amikor megszületünk, akkor különféle energiák szabadulnak fel, melyek leképződnek egy-egy Aura-Soma egyensúlyolaj rezgésmintázatban. Ezeket nevezhetjük Angyaloknak, melyek nemcsak felismerni, hanem tudatosítani is segítenek gondolatainkat, érzelmeinket és cselekedeteinket egyaránt, hogy mindig a legtisztább érzések szerint tudjunk cselekedni.

A négyrészesre tervezett programsorozat legelső állomásán a születésnapunkhoz kapcsolódó első üveggel, annak jótékony hatásával ismerkedhetünk meg, miközben élvezhetjük a meditáció, a kreatív színezés és a beszélgetés sajátosságait. Az egész eredménye a megtapasztalás élménye, amit elvihetünk magunkkal haza, mindig velünk lehet, és ha hasonló helyzetbe kerülünk, szabadon alkalmazhatjuk, segítségül hívhatjuk.

Az első alkalom során a saját Őrangyalunkkal ismerkedhetünk meg, miközben felébresztjük a legalsó erőközpontot, míg másodjára a Szív Angyalunk következik a középső erőközponttal, és míg a harmadik fejezet során az Intellektus Angyalunk kerül terítékre, a negyedik esetben már a Személyes Angyalainkra helyeződik a hangsúly, hogy egységbe kerüljünk saját magunkkal.