Programok Siófok közelében: páros pitypangfestés Veszprémben

Amennyiben olyan párral áldott meg minket az élet, aki hozzánk hasonlóan szeret kreatívnak lenni, és kipróbálni minden ehhez kapcsolódó tevékenységet, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet március 14-én ellátogatni a veszprémi Artist for a Day-be (Rákóczi utca. 6).

A kérdéses helyszínen a pandémia ellenére is folyamatosak a különféle foglalkozások, melyek azt a célt szolgálják, hogy az emberek kiszakadhassanak az állandó feszült és szürke légkörből, és kipróbálhassanak valami újdonságot, valami olyan kreatív dolgot, ami segítséget nyújthat elviselni a lezárásokból fakadó kellemetlenségeket.

Most ráadásul mindezt lehetőségünk nyílik párban megtapasztalni, ezáltal egy igazi párterápiaként is jellemezhető az Artist for a Day programja, aminek részeként kedvesünk, de akár egy barátunk, barátnőnk vagy családtagunk oldalán is ellátogathatunk a helyszínre, hogy kipróbáljuk a festés tudományát.

A felnőtt páros festés során a Pitypangok című festmény lemásolása, illetve minél jobb reprodukciója lesz a cél, méghozzá úgy, hogy közben minden eszközt, illetve segítséget megkapunk majd, de van egy másik érdekesség is, konkrétan a két darab vászon, melyek külön-külön is csodás dolgokkal telítődnek majd, ellenben egy nagy közös képpé válnak a kezeink alatt.

A kérdéses eseményre kizárólag előzetes bejelentkezés után leszünk hivatalosak, de a szervezők felhívták a figyelmet arra is, hogy maximum nyolc fő vehet részt a foglalkozáson, ahol kötelező lesz a maszkviselés, valamint a távolságtartás betartása is.